Portal Rasmi FELCRA BerhadKementerian Pembangunan Luar Bandarministry-of-finance-malaysia-logo-E9D4C94BFD-seeklogo.com

        Kuala Lumpur
Aduan & Pertanyaan
Untitled-1

...


...

PRODUK USAHAWAN

...

BULETIN FELCRA

Exception occured while executing the controller. Check error logs for details.

LENSA FELCRA

LS Village Hotel yang dimiliki oleh Koperasi Peserta-Peserta Rancangan FELCRA Lubuk Sireh Perlis Berhad yang terletak di Sungai Chucoh, Titi Tinggi, berdekatan dengan Kolej Kediaman UNIMAP PERLIS.

Mar 4, 2021, 13:12 PM by 2/3/2021 - " LS Village Hotel " yang dimiliki oleh Koperasi Peserta-Peserta Rancangan FELCRA Lubuk Sireh Perlis Berhad yang terletak di Sungai Chucoh, Titi Tinggi, berdekatan dengan Kolej Kediaman UNIMAP PERLIS.
" LS Village Hotel " yang dimiliki oleh Koperasi Peserta-Peserta Rancangan FELCRA Lubuk Sireh Perlis Berhad yang terletak di Sungai Chucoh, Titi Tinggi, berdekatan dengan Kolej Kediaman UNIMAP PERLIS. LS Village Hotel menawarkan empat jenis bilik iaitu FAMILY SUITE ROOMS, FAMILY ROOMS, SUPERIOR ROOM DAN STANDARD QUEEN ROOMS yang juga menawarkan pelbagai kemudahan untuk keselesaan penginapan anda seperti tandas, iron baju, wifi, tv, kafe dan dapat melihat pemandangan semula jadi dari LS Village Hotel. Di antara tarikan pelancong di Perlis Indera Kayangan: · Gua Kelam – Gua batu kapur dan lombong bijih timah yang lalu. · Batu pahat - Ladang Harumanis. · Batu Pahat - Taman Ular. · Wang Kelian – Arked Niaga · Padang Besar ( U ) – Arked Niaga · Bukit Keteri – Bukit batu kapur. · Stesen Transit ke Langkawi – Jeti Kuala Perlis. · Suasana Kampung – Sawah Padi, Ladang Getah Dan Bukit Bukau JOM LIKE PAGE DAN KUNJUNGI WEBSITE LS VILLAGE HOTEL : FB : LS Village Hotel Website : www.lsvillagehotel.com Email : info@lsvillagehotel.com / lsvillagehotel@gmail.com Talian : 04-9490903 / 0142866900
Back to all videos