Portal Rasmi FELCRA BerhadKementerian Pembangunan Luar Bandarministry-of-finance-malaysia-logo-E9D4C94BFD-seeklogo.com

        Kuala Lumpur

20.4.2024 - Sambutan Jubli Emas FELCRA Lekir dan Majlis Hari Raya Aidilfitri.

Apr 25, 2024, 10:47 AM
News Source Url :
Select a news type : Internal News
20.4.2024 - Jubli Emas Raya FELCRA Berhad Kawasan Lekir disambut dengan sangat meriah meraikan serentak Sambutan Jubli Emas FELCRA Lekir dan Majlis Hari Raya Aidilfitri. Julung-julung kalinya majlis sebesar dan semeriah ini diadakan dan disambut dengan gembira dan penuh bermakna bagi memperingati setengah abad pencapaian dan kemajuan 50 tahun FELCRA Berhad Kawasan Lekir. Dianggarkan lebih 1000 orang yang hadir meraikan majlis ini.
Peserta-peserta FELCRA Lekir, anak-anak menantu, cucu- cucu berkumpul beramai-ramai untuk menyambut dan meraikan ulang tahun yang bermakna ini, melambangkan perjalanan pertumbuhan, ketabahan dan semangat bersama. Majlis yang bermakna ini tidak hanya menunjukkan keperitan, kesusahan dan kenangan pada zaman dahulu tetapi juga turut menunjukkan pencapaian FELCRA pada masa kini, dapat mengekalkan dan memupuk perasaan perpaduan dan kebanggaan, mengilhamkan generasi muda untuk merangkul semangat kegembiraan dan menghargai pencapaian masa lalu sambil menjangkakan masa depan yang lebih cerah.
Sambutan Jubli Emas Raya FELCRA Berhad Kawasan Lekir ini telah dirasmikan oleh YBhg Tuan Mohamad bin Ab Rahman, Pengurus Besar Kumpulan Hal Ehwal Peserta & Komunikasi.
Turut hadir Puan Dina Alfa Arund, Pengurus Besar Komunikasi Komersial, Encik Yusof bin Razali, Pengarah FELCRA Berhad Negeri Perak, Pengurus-pengurus Kawasan Negeri Perak, Ketua-ketua Jabatan Daerah Manjung, Guru Besar SKGL dan Penghulu Mukim.
Dengan kepimpinan En.Alias bin Abdul Rahman selaku Pengurus Kawasan FELCRA Berhad Lekir dan Penyelaras Program, En.Azli bin Jais, Eksekutif Pembangunan Peserta, majlis berjalan dengan lancar dan tersusun cantik. Terima kasih banyak diucapkan kepada pihak Pengurusan FELCRA Berhad Kawasan Lekir yang telah bertungkus lumus menjayakan majlis gilang gemilang ini. Juga ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat secara langsung dan tidak langsung.
439696467_404841285811413_7883382347251022004_n