Portal Rasmi FELCRA BerhadKementerian Pembangunan Luar Bandarministry-of-finance-malaysia-logo-E9D4C94BFD-seeklogo.com

        Kuala Lumpur

10/1/2021 - satu Tabung Khas Bencana telah diaktifkan oleh FELCRA Berhad, khusus untuk menyantuni dan membantu Para Peserta dan Warga Kerja FELCRA di semua kawasan yang terduga oleh banjir.

Jan 11, 2021, 11:38 AM by User Not Found
kami telah mengenalpasti 4,500 individu yang perlu dibantu, dan Pasukan Wilayah telah pun turun padang untuk menyampaikan apa yang perlu.

satu Tabung Khas Bencana telah diaktifkan oleh FELCRA Berhad, khusus untuk menyantuni dan membantu Para Peserta dan Warga Kerja FELCRA di semua kawasan yang terduga oleh banjir.
Buat masa ini, kami telah mengenalpasti 4,500 individu yang perlu dibantu, dan Pasukan Wilayah telah pun turun padang untuk menyampaikan apa yang perlu.
Terima kasih buat semua Belia dan Peserta yang turut membantu kami di lapangan. Jasa dan bakti anda hanya ALLAH SWT yang dapat balas dengan beribu kebaikan.
InshaaAllah, kami akan kongsikan informasi mutakhir dalam hari-hari yang berikut. Terus bersama kami mendoakan agar dugaan ini diringankan buat semua yang terkesan, dan agar usaha kami dipermudahkanNya.