Portal Rasmi FELCRA BerhadKementerian Pembangunan Luar Bandarministry-of-finance-malaysia-logo-E9D4C94BFD-seeklogo.com

        Kuala Lumpur

7/1/2021 - Kepada para Kontraktor-Kontraktor yang berdaftar dengan FELCRA Berhad, mempunyai kelayakan seperti yang ditetapkan dan berpengalaman dalam menjalankan projek sepertinya dijemput mengambil bahagian dalam Tawaran Tender dilampirkan.

Jan 11, 2021, 11:28 AM by User Not Found
Tawaran yang diterima selepas tarikh dan waktu tutup akan ditolak dan rayuan tidak akan dipertimbangkan. TARIKH IKLAN : 7 Januari 2021 (Khamis) TARIKH TUTUP : 18 Januari 2021 (Isnin)

tender 22021

Assalamu'alaikum WRB dan Salam Sejahtera.
Buat para Kontraktor-Kontraktor yang berdaftar dengan FELCRA Berhad, mempunyai kelayakan seperti yang ditetapkan dan berpengalaman dalam menjalankan projek sepertinya dijemput mengambil bahagian dalam Tawaran Tender dilampirkan.
1. Penyebutharga hendaklah mengemukakan Sijil Pendaftaran Kontraktor dengan FELCRA Berhad, Sijil Pendaftaran Syarikat (SSM) dan Sijil Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan dalam kod pengkhususan yang berkaitan serta masih sah tempoh untuk semakan sebelum dibenarkan membeli dokumen tawaran.
2. Dokumen tawaran yang telah lengkap hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat berlakri serta bertulis No. SHP berkaitan dan hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tender seperti di atas sebelum jam 12.00 tengahari pada tarikh yang ditetapkan di alamat:
Bahagian Perolehan, Ibu Pejabat FELCRA Berhad,
Aras 3A, Wisma FELCRA, Lot PT 4780, Jalan Rejang,
Setapak Jaya, 53300 Kuala Lumpur
No. Tel : 03-4145 5181/5264
Kenyataan ini juga terdapat dalam Laman Web FELCRA Berhad : www.felcra.com.my
3. Tawaran yang diterima selepas tarikh dan waktu tutup akan ditolak dan rayuan tidak akan dipertimbangkan.
TARIKH IKLAN : 7 Januari 2021 (Khamis)
TARIKH TUTUP : 18 Januari 2021 (Isnin)
4. Kontraktor hendaklah sentiasa mengambil perhatian dan mematuhi langkah-langkah pencegahan COVID-19 dan penjarakan fizikal sepertimana yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan Majlis Keselamatan Negara.